Logo

logo

Glavni meni

cheap hosting music website

Невена Тодоровић

nevena todorovic

 

Странка: СНСД - Милорад Додик
Клуб: Клуб одборника СНСД
   
Датум рођења: 1973.
Мјесто рођења: Сански Мост
   
Занимање: Mr. sci специјалиста породичне медицине

КОНТАКТ

 

Телефон:  
  Мејл:
  Facebook: Nevena Todorović

КОМИСИЈЕ, ОДБОРИ, САВЈЕТИ
  Члан Комисија за избор и именовања, награде и признања 
  Предсједник Одбор за здравство, школство и социјалну политику 
  Члан Одбор за регионалну и међународну сарадњу
  Члан Савјет за културу

ПРОЧИТАЈТЕ
 
 

БИОГРАФИЈА

Мр сци. др Невена Тодоровић је рођена 1973. године у Санском Мосту. Средњу Медицинску школу и Медицински факултет завршила је у Бањој Луци. Као специјалиста породичне медицине ради у ЈЗУ “Дом здравља” Бања Лука, обавља и функцију помоћника директора за медицинска послове. На катедри Породичне медицине Медицинског факултета у Бањој Луци изабрана је за вишег асистента.
Активно је учествовала у бројним едукацијама у породичној медицини, пројектима које је проводило Министарство здравља и социјалне заштите РС, као и на многим националним и интернационалним стручним скуповима и објавила је више научних и стручних публикација у часописима и зборницима.
Као активан члан Савеза независних социјалдемократа РеО Обилићево, како каже, учествовала је на бројним скуповима и акцијама које је организовао и предлагао Предсједник странке, Главни одбор и Градски одбор странке… Члан је Градског одбора СНСД Бања Лука од 2013. године и Савјета за здравство Градског одбора СНСД Бања Лука. Удата је, и мајка је два сина.


 Градски одборници

fShare
0
Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam