Logo

logo

Glavni meni

cheap hosting music website

Гордана Лиховић

Lihovic odbornik

 

Странка: СНСД - Милорад Додик
Клуб: Клуб одборника СНСД
   
Датум рођења: 06.07.1960
Мјесто рођења: Бања Лука
   
Занимање: магистар пословне економије и инжињер електротехнике

КОНТАКТ

 

Телефон: 065/405-374
  Мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  Facebook: Gordana Lihovic   Gordana Lihović-Kandidat SNSD-a za Odbornika u Skupštini Grada Banja Luka

КОМИСИЈЕ, ОДБОРИ, САВЈЕТИ
  Предсједник Комисија за буџет и финансије 
  Члан Комисија за мјесне заједнице, називе улица и тргова 

ПРОЧИТАЈТЕ
 Одборнички интервју Женско предузетништво
 

БИОГРАФИЈА

Магистар пословне економије, инжењер електротехнике
Основну школу завршила1974. у Лакташима, а Гимназију 1978.године у Бањој Луци. Диплому инжењера електротехнике стекла на ЕТФ у Загребу. Додипломске и магистарске студије завршила на Факултету за пословни инжењеринг и менаџмент у Бањој Луци.
Од 1986. била запослена у Чајавецу-Фабрика сигналних уређаја ЛАКТАШИ као Инжењер за развој нових производа, а од 1993. Запослена у ЗП Електрокрајина Бања Лука на пословима Инжењера за базу техничких података, Руководиоца Сектора продаје, контроле И наплате, а сада на пословима Руководиоца И Главног инжењера Службе квалитета И заштите
Одборница Скупштине града Бања Лука била у два мандата. Предсједница је Актива жена ГрО СНСД Бања Лука, члан Предсједништва Градског одбора СНСД БЛ, члан Главног одбора СНСД-а и Члан Извршног комитета и Предсједништва Актива жена социјалдемократа РС.
Један од оснивача и члан УО Савеза иноватора Републике Српске, Предсједница Удружења жена предузетница И руководилаца предузећа-УНА РС, Члан УО Савјета за женско предузетништво Подручне привредне коморе Бања Лука.
Иноватор И проналазач, добитница многих међународних и домаћих награда и признања, од БРИСЕЛ ЕУРЕКЕ до МОСКВЕ, ПАРИЗА И ЖЕНЕВЕ за проналазак проводних малтера за електроосмотско исушивање влаге из зидова без хоризонталне изолације.
Из велике породице која се често окупља и дружи, а међусобно уважава. Удата, мајка двије кћерке и бака прекрасне дјевочице.


 Градски одборници

fShare
0
Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam