Logo

logo

Glavni meni

Драшко Станивуковић: ПИСМО ОДБОРНИЦИМА

gradska uprava2

Драге моје колеге одброници,

Позивам Вас да се, као они који представљају наше грађане и који за то добијају одређену накнаду за тај посао, овог мјесеца одрекнемо једног дијела (процента) те накнде и да одређеном броју социјално угрожених породица из нашег града помогнемо да себи приуште новогдишњу или божићну трпезу обогате.

Одричући се 50 или 100 КМ можемо обезбиједити новогодишњи или божићни ручак за бар 31 породицу – корисника помоћи бројних хуманитарних организација у граду које у овом мјесецу даривања организују различит хуманитарне акције.

Вољан сам да у организационо спроведем цијелу акцију у смуслу да пратим процес прикупљана новца, његове подјеле и да на крају направим компелетан извјештај коме је и на који начин обезбјеђена помоћ.

Учествујући у овој акцији, у нашу и народну Скупштину града Бањалука уз посао који није понекад ни популаран ни интересантан народу, унијели би породичне топлине и племенитости, али и осталим парламентима у Српксој показали како и сами могу да помогну онима којима је то најпотребније.

Као неко ко је као предсједник Хуманитарне организације „Буди ДРУГачији“ провео бројне хуманитарне акције, и као један од вас који је добио повјерење грађана да ради у интересу грађана, искрено вјерујем да ћете се одазвати мом позиву.

С поштовањем

Драшко Станивуковић

Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam