Logo

logo

Glavni meni

Представници града Бара у ФК „Рекреативо“: Повезивање рекреативаца

Предсједник Скупштине општине Бар Радомир Новаковић посјетио је данас ФК „Рекреативо“, гдје је са представницима овог спортско рекреативног клуба разговарао о могућностима повезивања спортиста рекреативаца Бањалуке и Бара. Посјета је уприличена у организацији потпредсједника Скупштине града Саше Чудића и предсједника градског парламента Зорана Талића.

Подсјећамо, делегација Бара је у посјети Бањалуци од јуче, када су посјетили Сајам запошљавања и разговарали са градоначелником Игором Радојичићем. Овом приликом предсједник Новаковић је уручио помоћ у виду спортске опреме и одјеће породици Јовашевић.

WP 20170928 11 02 43 Pro

Сања Крсмановић Јовишић, мајка пет дјечака, рекла је да јој много значи пажња гостију, али потпредсједника Чудића, који им је и од раније био подршка.

- Видио сам да људи воде овај клуб, не из материјалне користи, већ из неких других побуда. Осјетио сам се као свој на своме, јер и ја сам човјек који воли хуманитарни рад. Видим и да се они баве хуманитарним радом више него неким другим стварима. Видио сам да су и дјеца и тренери и директор клуба задовољни. Човјек сам који повезује људе. Читав живот сам у спорту и бавим се продајом спортске опреме и биће ми част да барски клубови направе братску сарадњу са „Рекреативом“ и да ја као човјек који спонзорише спортске клубове будем спона између дјеце Бањалуке и Бара. Руководство града Бањалука води овај град у једном смјеру у којем би волио и да мој град Бар иде – рекао је Новаковић.

Потпредсједник Чудић је истакао да су на овај начин жељели да пошаљу јасну поруку да је резиме свих досадашњих активности са гостима из Бара био, поред економије и туризма, и спорт.

- Суштина наших разговора је била да се искористе спортско-рекреативни потенцијали Бара и њихова дворана и атлетске трим стазе да би обезбиједили да бањалучки клубови ван сезоне могу да користе те потенцијале у сврху својих припрема и самим тим да обезбиједимо повољнији смјештај него што је до сада падао на терет клубова. Отворили смо много заједничких тема, остаје да то реализујемо, што ћемо сигурно и учинити – истакао је Чудић.

Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam