Logo

logo

Glavni meni

Упознајте одборнике: Интервју Драшко Станивуковић (ПДП)

Одборник Партије демократског прогреса Драшко Станивуковић сматра да су велики проблеми града обично инфраструктурне природе, посебно вода, расвјета, канализација.

StanivukovicШта издвајате као добро у раду Скупштине, а шта би требало мијењати?

Добро је што постоји све више одлука које су у корист грађана и града. 

Одлуке које стварно доприносе средини у којој живимо. Треба мијењати ефикасност, брзину и квалитет рада Скупштине. Одговоре на одборничка питања чекам по два мјесеца. Некада помислим да ми их голубом шаљу.

Који су то проблеми на које вам грађани највише указују?

Највише инфраструктурни проблеми вода, расвјета, канализација и улице које су у веома лошем стању.

Како оцјењујете рад колега одборника на терену и у Скупштини?

Веома лоше. Тај рад ни не постоји или другачије гледамо на теренски рад. За мене кафа у башти или нека приредба или концерт нису теренски рад. Већину одборника видим само на тим мјестима. 

Издвојите један од проблема Бањалуке и могуће рјешење/ваш приједлог!

Непостојање јавних тоалета у граду. Издвојићу двије локације: Трг Крајине и парк Младен Стојановић. Град за тоалете Изнајми мегодишње издваја близу 100.000 КМ, што је огромна количина новца која се буквално баца. Потребно је смањити та издвајања на годишњем нивоу и правити јавне тоалете који су трајног, а не монтажног карактера. Дугорочно гледано, град би био љепши, уређенији, са мање непријатних мириса и трошкови би били много мањи. Сваком човјеку је непријатно трчати у парку поред оних монтажних, зелених тоалета или туристу довести на главни трг гдје се виде исти ти тоалети. Треба да водимо рачуна о свему.

Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam