Logo

logo

Glavni meni

Упознајте одборнике: Интервју Драшко Кременовић (СНСД)

Одборник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Драшко Кременовић сматра да би се одборници требали боље придржавати дневног реда и теме током засиједања.

kremenovic skupstina

Шта издвајате као добро у раду Скупштине, а шта би требало мијењати?

Као добар рад Скупштине истакао би континуитет у раду Градске управе на челу са градоначелником Игором Радојичићем рјешавајући горућа питања града као што су градска „Топлана“, активно учешће у изградњи водоводне мреже и реконструкције постојеће, представљање Бањалуке као потенцијалног града културе, санација путева... Док као недостатак у раду Скупштине се може навести да је потребно унапређење пословника о раду Скупштине у смислу придржавања дневног реда јер се у већини случајева поједини одборници не држе дневног реда и теме.

Kremenovic intervjuКоји су то проблеми на које вам грађани највише указују?

У свакодневном контакту са грађанима присутни су инфраструктурни проблеми као сто су санација путне инфраструкуре, постављање расвјете, изградња водоводне мреже, док су нерјетко и питања око животне егзистенције свакодневница у контакту са грађанима.

Како оцјењујете рад колега одборника на терену и у Скупштини?

Рад појединих одборника на терену се може оцијенити високом оцјеном док са друге стране има и колега који до сада нису били у прилици да обиђу поједине МЗ и саслушају проблеме обичних грађана те покушају наћи рјешење са којима се обичан грађанин, комшија сусреће.

Издвојите један од проблема Бањалуке и могуће рјешење/ваш приједлог!

Као што знате ја долазим из МЗ Сарачица која броји око 4000 становника и један од горућих проблема је изградња канализационе мреже која би се могла наћи у једном од капиталних пројеката града Бања Лука идуће године, те из стог разлога сматрам да је то један од проблема града Бања Лука.

Pin It

Pisite nam

 znak pisite nam